1904 g krudt
134 skud

Overload 10.1 by First Class

1.999,00 kr.

OVERLOAD 10
Målet med Overload 10 var, at skabe det mest imponerende show på det danske fyrværkerimarked. Vi er selv meget tilfredse med resultatet, men glæder os til at høre reaktionerne på, om andre er enige med os.

Overload 10 består af 3 store compounds, som er designet til at blive afskudt i forlængelse af hinanden. Showet samler alle de bedste effekter og du kan derfor både nyde guldbombardementer, kulørte pastelfarver og ikke mindst kraftige sølvbombardementer. Udover at samle det bedste af markedets effekter har vi sørget for stor afveksling, så der er konstant variation, både i tempo og afskydnings-formationerne. Dermed kan du i ro nyde de elegante effekter inden markedets kraftigste finale sætter definitivt punktum for showet.

Overload 10.1 viser elegante guld-sekvenser med de flotteste typer af guld, som er tilgængelig. Guldet er mikset med bl.a. blå, purple og orange samt elegante blinke-effekter.

Overload 10.2 præsenterer smukke pastelfarver og bombardementerne ledsages bl.a. af kometer og andre specialeffekter.

Overload 10.3 er finalebombardementet, som baseres på kulørte farvekombinationer og en meget kraftig sølvbrokade. Den samlede krudtvægt på knap 2 kilo afskydes på ca. 20 sekunder, hvoraf halvdelen afvikles på 5-6 sekunder. Dermed er dette efter vores kendskab markedets absolut kraftigste finalebombardement. Antallet af detonationer på himlen, kombineret med lydtrykket og lysstyrken fra sølvet er helt enkelt overvældende.

For at få den samlede oplevelse af OVERLOAD 10, så skal man købe alle tre batterier, OVERLOAD 10.1 + OVERLOAD 10.2 + OVERLOAD 10.3 = OVERLOAD 10

Vi er meget tilfredse med den kunstneriske helhed vi har opnået med Overload 10 og garanterer, at du kan glæde dig til en fantastisk oplevelse sammen med dine gæster – og alle andre der vil være i nærheden.

 

Ikke på lager